Wenckheim-kastélyok: Póstelek
 
 
 
KEZDŐLAP / A KASTÉLYOK / PÓSTELEK / PÓSTELEK HÍREK 2009 - 4
NYITÁS: 2010. ÁPRILIS 30-ÁN!

Újra kinyithat az autósmozi Pósteleken

2010. február 10. 17:59 M. P. M.

Tereprendezési munkálatok folynak a napokban Pósteleken, a több éve bezárt kemping és autósmozi területén. Mint megírtuk, novemberben a békéscsabai közgyűlés rábólintott arra az előterjesztésre, miszerint szerény összegű díjért cserébe a város hosszú távra bérbe adja az ingatlant egy vállalkozónak.

- A másik fél vállalta, hogy mintegy 10 millió forintot fordít az egykori kemping és autósmozi rendbetételére - tudtuk meg Opauszki Zoltántól. A városháza kabinetfőnöke elmondta, korábban többen jelezték, hogy újra életet vinnének Póstelekre, ám szinte mindenkit eltántorított, hogy nincs kiépített ívóvízhálózat az érintett ingatlanon.

- A bérlő jelezte, kiépíti a rendszert, ha a város biztosítja az anyagköltséget. Végül ez a megállapodás is megszületett és a beruházás nemsokára elkezdődik - mondta Opauszki Zoltán. Kiemelte, ezenkívül lehetőséget adtak a vállalkozónak a kastélypark területén rendezvények szervezésére. Cserébe rendben tartja a növényzetet, felújítja a sétányokat, ösvényeket és szalonnasütő helyeket létesít.

Forrás: http://www.beol.hu/bekes/kozelet/ujra-kinyithat-az-autosmozi-posteleken-286579


Tereprendezési munkálatok Pósteleken. (2010. február 11. Beol.hu)

További képekért kattintson a képre.

További képek itt.VISSZA AZ OLDAL ELEJÉRE

Minden ami Wenckheim...