Jogi nyilatkozat
 
 
 
KEZDŐLAP / JOGI NYILATKOZAT
1.0
Általános tájékoztatás
1.1. A wenckheim.hu weboldalon megjelenő információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, és az adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata minden esetben a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.
1.2. A wenckheim.hu szerkesztője mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.
1.3. A wenckheim.hu szerkesztője törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget.
1.4.
A wenckheim.hu fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a weboldalán, előzetes figyelmeztetés nélkül.
1.5. A wenckheim.hu nem garantálja a weboldalon megtalálható funkciók zavartalan és hibamentes működését.
1.6. A wenckheim.hu nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vagy más hasonló okból következnek be.
1.7. A wenckheim.hu weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat a wenckheim.hu szerkesztője nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.
2.0
Képlicencek (pl. képek, szövegrészek, bármely tartalom)
2.1.
Kizárólag saját személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra szabadon és díjmentesen felhasználhatóak a képek. pl.: Facebookra, magáncélú letöltésre, nem viszonteladásra, nem forgalmazásra, vagy bármely egyéb jellegű nem kereskedelmi célú felhasználásra
2.2.
A wenckheim.hu weboldal bármely része kereskedelmi célokra írásos engedély nélkül nem használható fel. Nem magáncélú felhasználás esetén (kereskedelmi célokra) a wenckheim.hu weboldalt megtekintő magánszemély vagy vállalkozás (továbbiakban: Megrendelő) a wenckheim.hu weboldal bármely tartalmának (kép, szöveg, bármely tartalom) felhasználása, közlése esetén önmagára kötelezőnek veszi a következő 2 pont betartását, és a felmerülő költségeket 15 napon belül a kép/képek tulajdonosának kifizeti.
2.2.1.

A Megrendelő köteles forrás megjelöléssel rámutatni a felhasznált wenckheim.hu oldalra.

2.2.2.
A Megrendelő a wenckheim.hu oldalon szereplő kép/képek nem magáncélú közlése előtt vagy pedig azt követően egyedi megegyezés alapján képközlési díjat köteles megfizetni, melyek a következők:
1. kategória: 2000.-Ft+áfa+járulékos költségek/kép vagy,
2. kategória: 3500.-Ft+áfa+járulékos költségek/kép vagy,
3. TOP kategória: 5000.-Ft+áfa+járulékos költségek/kép.
A Megrendelő a képlicenc díjat köteles megfizetni a kép tulajdonosának, Tuska János Józsefnek (a wenckheim.hu tulajdonosának). A képek darabszámát és a kifizetés teljes összegét, valamint a szerződés tárgyát egy megbízási szerződésben kötelesek a felek rögzíteni. A kép tulajdonosa köteles a képeket a megbízási szerződésben leírtak alapján maximum 300dpi-s felbontásban digitális vagy papír alapú formátumban átadni a megrendelőnek a megbízási szerződésben meghatározott dátum napjáig elkészíteni és a megrendelőhöz eljuttatni (postai vagy futárszolgálat útján).
2.3.

Engedélykérés, jóváhagyás: info (kukac) wenckheim.hu

3.0
Hirdetési irányelvek
3.1.
A wenckheim.hu weboldal jelenlegi formájában nem tartalmaz fizetett hirdetéseket. A "Kapcsolódó oldalak" megnevezés alatt, és a wenckheim.hu bármely oldalán elhelyezett külső hivatkozásokra mutató weboldalak üzemeltetői a wenckheim.hu weboldal működéséhez sem anyagilag, sem másmilyen módon nem járulnak hozzá.
 
Kérem, és köszönöm ezen egyszerű szabályok pontos betartását.
 
Köszönettel és üdvözlettel a wenckheim.hu ötletgazdája, szerkesztője és tulajdonosa: Tuska János József
Minden ami Wenckheim...


VISSZA AZ OLDAL ELEJÉRE

Minden ami Wenckheim...