Adatvédelem
 
 
 
KEZDŐLAP / ADATVÉDELEM
Adatvédelem

Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információkért, azok helyességéért vagy valóság tartalmáért.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget semmiféle kárért, és az üzemeltető nem tehető felelőssé sem közvetlen, sem közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

A www.wenckheim.hu nem köteles ellenőrizni az általa továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információk tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Tilos a www.wenckheim.hu oldalon található alkalmazások felhasználása kéretlen levelek küldésére!

Üzemeltető: Tuska János József

Minden ami Wenckheim...